Till toppen
Startsida > Maskerad > Maskeraddräkter > Herrdräkter > Disco Kostym Röd Maskeraddräkt
Visa större bild

Tillbehör

Disco Kostym Röd Maskeraddräkt

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 19920
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 3
selected_index: 0
249 kr 499 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Dansa genom tillvaron som en störtskön 70-talshunk iförd den här snygga discokostymen! Kostymen är det perfekta valet inför 70-talsfesten, speciellt om du planerar att svänga omkring på dansgolvet hela natten lång! Komplettera med en uppsättning sjyssta accessoarer så blir den ännu mer läcker.

Disco Kostym Röd Maskeraddräkt inkluderar en kostymöverdel och ett par byxor. Både kostymöverdelen och byxorna går i en fin, röd nyans. Överdelen är rak och rymlig. Den har en stor krage, en silverfärgad knapp och 2st dekorationsfickor i form av lock på framsidan. Inuti finns en fastsydd västframdel med 2st små, silverfärgade knappar. Byxorna är av en enkel, vid modell med en resår i midjan och utsvängda ben. Skjortan, glasögonen och skorna ingår ej. Komplettera gärna med liknande för ett utseende som på bilden.

Finns i storlekarna Small, Medium och Large.

Detta är en Wilbers Karnaval™ produkt. Wilbers är kända för sina maskeradkläder som är av fantastisk kvalitet. Kanske kostar de lite mer, men de är helt i sin egen klass! Inte att jämföra med andra maskeraddräkter alltså. Tack vare tygets kvalitet kan du tvätta och använda dräkten om och om igen.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Alejandro för 3 år sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen33390 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle