Till toppen
Visa större bild

Djävulsmask Barn

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 17
selected_index: 0
199 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

En invånare i Helvetet beter sig lite annorlunda än invånarna på jorden och i himmelen. Hen går med lite för långa steg så att det ser lite klumpigt ut, men det beror på att Helvetesfolket, även kallat Djävlarna, alltid måste gå först. De är så besatta av det så att de till och med måste gå före sig själva, och då ser det ut så när de går. De pratar väldigt högt också. Det är för att de vill höras mest. Och om de flaxar mycket med armarna så beror det på att de tror att den som flaxar mest syns mest. Djävlarna är mycket beroende av att vara störst, bäst och vackrast, och det beror antagligen på att de egentligen är ganska korta, inte så söta och har lite mesig röst. Deras självförtroende är inte så bra så då kompenserar de det genom att leva djävulen istället. Helvetes irriterande är det.

Djävulsmask Barn är en latexmask med ett obehagligt och ojämt ansikte i rött, och svarta horn som växer ut ur huvudet. Tänderna är gulaktiga och vassa, och ser mycket skräckinjagande ut. Masken täcker hela huvudet runt om, och är en aning elastisk för att ge bättre passform och vara enkelt att komma i och ur.
Den här masken är perfekt om den som bär den ska gå på exempelvis halloweenfest. Men kom ihåg att de små djävlarna egentligen är rätt så snälla. De bara ser elaka ut.

One size (barnstorlek).

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Christian för 4 månader sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen28650 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle