Hem
Maskerad Maskeraddräkter Dragqueendräkter

Dragqueendräkter

Ska du överraska en polare med svensexa, eller satsar du på att vinna priset för "bästa kostym" på maskeradfesten? Då har du kommit helt rätt! Partykungen har ett stort utbud av dragqueendräkter som föreställer allt från cheerleaders till äldre damer och skönhetstävlingsdeltagare. Med en av våra många dräkter lär du inte gå obemärkt förbi för någon – om tio år när du och kompisarna pratar om maskeradfesten lär du med största sannolikhet få höra: "just det, festen då du klädde ut dig som en naken farmor!"

Begreppet "drag" sträcker sig faktiskt hela vägen tillbaka till 1800-talet. Då användes ordet för att referera till manliga skådespelare som klädde sig i kvinnokläder för teateruppsättningar. Idag har begreppet däremot en helt annan betydelse, och konstformen har fullkomligt exploderat sedan 2009 då RuPaul's Drag Race började sändas. Män och kvinnor som byter alla typiskt manliga eller kvinnliga attribut med varandra och bjuder på en fantastisk show som oftast innehåller sång och dans – what's not to like? I Partykungens utbud av dragqueendräkter kan du som faktiskt ägnar dig åt dragshows hitta flera härliga utstyrslar, men många av våra dräkter är också humoristiskt utformade och passar perfekt för svensexor och temafester.

Är du bjuden på Oktober Fest? Bjud på en rejäl överraskning och gör entré som en söt öltjej i klänning! Gulliga korsettdetaljer och bara ben är en fröjd för dig som tröttnat på att svettas i lederhosen. Om du istället känner för att anamma en amerikansk look erbjuder vi cheerleading-dräkter i både rött och blått, men även en lila klänning à la skönhetstävling med vadderade bröst och matchande handskar. Såklart får du även ett ordensband med texten "Mr Ms World" på. Några andra alternativ för dig som vill känna dig vackrare än någonsin är en dräkt som förvandlar dig till en ballerina, en älva, Snövit, Rödluvan eller varför inte en manlig brud i vit skrud och slöja?

Våra dragqueendräkter innefattar såklart mycket mer än bara vackra klänningar. Är du redo att ta alltihop ännu ett steg längre? Håll i dig, för vårt utbud av roliga dragqueendräkter kan få även de mest humorbefriade människor att dra på munnen. Bland våra humoristiska dräkter hittar du till exempel en outfit som förvandlar dig till självaste drottningen av Storbritannien! Om du istället är sugen på att klä dig som en icke känd tant erbjuder vi förstås också passande alternativ. Du kanske ska klä ut dig till en söt och oskyldig farmor i blommig klänning? Under klänningen har hon... Oops, tydligen ingenting förutom hängbröst och en stor buske. Hon var visst inte så oskyldig ändå. På tal om bröst och buskar, varför inte satsa på en förförisk livräddardräkt med raffinerade detaljer? På tal om raffinerade detaljer, varför inte satsa på en festlig skrud som släpper ut din inre flamencodansös? Ni förstår, det här kan fortsätta i all evighet. Ta en titt och låt dig inspireras av vårt breda utbud av dragqueendräkter!
Läs mer