Till toppen
Visa större bild

Droppställ med Flaskor

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 55920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 6
selected_index: 0
699 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Skräm livet ur dina vänner och släktingar genom att bjuda in till en halloweenfest som tar allt ett steg längre. Med props, dekorationer och utklädnader så finns det ingen gräns på hur långt du kan gå, eller hur mycket du kan förvandla ditt hus. Denna prop föreställer ett droppställ med påsar, precis ett sådant som egentligen bör finnas på sjukhuset när någon är skadad eller sjuk!

Droppställ med Flaskor är tillverkad i metall och levereras i delar, men är lätt att montera ihop. Medföljer gör två glasflaskor som du hänger i ställningen med medföljande upphängningsanordning.

Slangar medföljer som du kan fästa i korken på flaskorna, så är det bara att stoppa slangen i munnen och dricka vid behov! Droppställningen kommer med hjul nedtill så den är lätt att flytta omkring.

Längd: 186 cm

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Gunilla för 1 år sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen41991 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle