vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Dryckesdispenser

Letar du efter en stilig dryckesdispenser med tappkran för smidig servering av dryck eller drinkar? Här hittar du alla våra dispensers för dryck! Stora som små, eleganta eller unika och häftiga, av massivt glas eller hårdplast.

Kanske driver du en cateringfirma, restaurang, ett café eller hotell och är ute efter en dryckesdispenser med kran som gör att gästerna själva kan ta dryck. Oavsett om du tänkt ha en dispenser för servering av vanligt vatten, drinkar eller juice kommer du garanterat hitta en dispenser som passar just din verksamhet hos oss.

En dryckesdispenser passar givetvis även alldeles utmärkt till en vanlig fest hemma eller i trädgården när du ska servera bål eller drinkar till gästerna på ett elegant och smidigt sätt. Och mer lyxigt blir det också! Så varför inte skaffa en tjusig drinkdispenser till bröllopsfesten, midsommarfesten eller födelsedagsfesten?

Det är inte bara drinkdispensers som du hittar här, självklart har vi även tappkranar till pumpa eller vattenmelon som du själv enkelt kan förvandla till en exotisk och härlig dryckesdispenser. Helt perfekt till Hawaiifesten eller Halloweenfesten när du vill servera bål eller annan dryck på ett annorlunda och roligt vis till dina gäster. Till tappkranarna medföljer såklart verktyg som gör det enkelt att fästa tappkranen i frukten.
Läs mer