Till toppen
Startsida > Teman > Färger > Grå > Dubbeleggad Benyxa
Visa större bild

Dubbeleggad Benyxa

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
49 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Traktens fasliga seriemördare har uppstått från de döda och är nu på fri fot! Med en blodtörst som inte går att släcka och en ondska som inte är av denna värld jagar han nu allt som har ett bultande hjärta i bröstet. Beväpnad med en dubbeleggad, slö yxa ser han riktigt skräckinjagande ut. Inte nog med det! Handtaget på vapnet har han tillverkat själv, av ett gammalt offers lårben!

Dubbeleggad Benyxa är en dubbeleggad yxa av mjuk plast och skumgummi, med ett handtag som ser ut som ben, 2st grå blad och 2st silvriga eggar.

Mått: Ca 37x24,5 cm (LxB).

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen28246 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle