Till toppen
Visa större bild

Elektronisk Basstation till Konfettikanoner

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 143600
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 5
selected_index: 0
1795 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Ett konfettiregn är bästa partyhöjare! Den här basstationen till konfettikanoner tillåter dig att styra avfyrningen. Perfekt som överraskningsmoment och till olika scenframträdanden!

Elektronisk Basstation till Konfettikanoner är en basstation till elektronisk konfettikanon. Koppla in en konfettikanon i basstationen, plugga in sladden och självstyr hur konfettikanonen ska avfyras. Vanliga konfettikanoner fungerar ej tillsammans med basstationen. Konfettikanon ingår inte men kan köpas till. Basstationen har direkt kontroll/trådlös kontroll och kan används till exempel vid scenframträdanden när man vill tajma avfyrningen. En fjärrkontroll ingår tillsammans med batterier till fjärrkontrollen. Bruksanvisning på engelska följer med.

  • Säljs styckvis
  • Mått: 15 x 10 x 46 cm
  • Vikt: 2,5 kg
  • AC 100 - 240 V
  • EU-kontakt

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen55836 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle