Visa större bild

Enhörning Djurbädd

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 31920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
399 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Är hunden eller katten dins bädd riktigt risig och sladdrig men du har bara inte tagit tag i att köpa en ny? Nu när du ändå redan sitter och tittar, varför inte köpa hem denna enhörningsbädd för både hundar, katter, rävar och lodjur? Inte nog med att den är skön för ditt djur, den bidrar också till din heminredning! Unicorns for life liksom..

Enhörning Djurbädd levereras styckvis och är en riktigt skön bädd att ligga på för både hundar och katter. Bädden är utrustad med ett skönt underlag av plysh samt att den är stoppad med bomull. Enhörningsbädden mäter 60 x 60 x 30 cm stor och blir en rolig liten present till husdjuret ditt!

  • Material: Plysh
  • Mått: 60 x 60 x 30 cm
  • Antal: Styckvis

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen54264 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle