bachelor-deluxe-maskeraddrakt-1

Evig Ungkarl Deluxe Maskeraddräkt

599 kr

Välj variant:

 • Patrick
  för 2 år sedan
  Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona Grå krona
  Den er litt stor, også får man ikke den pipen som er på bildet, ikke bli lurt for den pipen du får er en tykk tre pipe som ikke ser ikke litt det samme ut som det på bildet...
  17 av 21 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Folk kommer tro att du är skvatt galen när du kommer till festen iklädd en mesig morgonrock. Men när ditt kvinnliga entourage plötsligt smyger in och flockas runt dig kommer alla fatta direkt vem som just har gästat festen!

Evig Ungkarl Deluxe Maskeraddräkt inkluderar en röd, kort morgonrock i skimrande sidenfinish samt en pipa. Morgonrocken har en bred svart fåll runt alla ytterkanter och en liknande krage samt ett smalt midjeband. Ingår gör även en elegant pipa som är tillverkad i trä och har träfärgat skaft och svart munstycke.

Skor, byxor och vit scarf ingår ej.

 • Finns i storlek: One size.
 • Inkluderar: Morgonrock med band och träpipa.
 • Material: 100% Polyester.

Detta är en Leg Avenue™ produkt. Leg Avenue är kända för sina maskeradkläder som är av fantastisk kvalitet. Kanske kostar de lite mer, men de är helt i sin egen klass! Inte att jämföra med andra maskeraddräkter alltså. Tack vare tygets kvalitet kan du tvätta och använda dräkten om och om igen.