Hem
Teman Högtider Examensfest

Examensfest

Du gjorde det! Nu är det verkligen inte långt kvar innan skolan till slut är över! Din examen är så nära nu och med den är det äntligen dags att börja tänka på att organisera en riktigt imponerande examensfest! Nu ska här minsann firas ordentligt!

På Partykungen hittar du allt du behöver för att dra ihop den där välplanerade och spektakulära examensfesten du alltid drömt om! Vi har allt från inbjudningskorten till gratulationskorten. Och självklart har vi också en härlig samling av ballonger, girlanger, takdekorationer och bordsdekorationer. Allt som kan tänkas behövas för både studentfesten och för den som snart tagit en universitetsexamen!

Partykungen har både vackra och roliga dekorationer som passar lika bra i en hyrd festlokal, i vardagsrummet om festen ska hållas hemma, eller ute i ett partytält. Här finns även små, roliga accessoarer för examensfestens huvudperson. Varför inte köpa ett roligt litet hårspänne med en klassisk amerikans examenshatt på som en rolig liten present till den som snart går ut skolan?
Läs mer