faceon-blodspray-2

FaceOn Blodspray

59 kr

Välj variant:

Kundbilder

Bakåtpil
Framåtpil

Vill du att dina bilder ska synas här?

 • Eleonor My Amelie
  för 7 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  Jätte bra, ser exakt ut som riktigt blod. Den ända nackdelen är att man måste tänka på att stå ute eller något sånt för när du sprayar så kommer det lite överallt. Det gick lätt att ta bort från kroppen efter festen.
  9 av 9 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Emelie
  för 2 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Ser väldigt verkligt ut och lätt att applicera, däremot hade jag velat att de satt lite bättre o inte ”flagnar” när man rör sig med de på
  2 av 2 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Moa
  för 7 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Väldigt bra, otroligt mycket i flaskan och det räckte till alla mina vänner under två dagar. Tycker den fungerade jättebra.
  2 av 2 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Produktbeskrivning

Källaren där du befinner dig är mörk och kall. Du har endast en glödlampa tänd som gungar fram och tillbaka i taket. Det finns mörka vrår överallt och ditt arbete försvåras något av miljön. Men någonstans djup därinne tycker du att det är värt mödan. Du lyfter upp köttyxan emot taket, nyper hårt om skaftet på den och slår neråt så hårt du kan. Stycket hoppar till en aning, men du tog dig inte riktigt genom benet. Så du försöker igen. Att stycka var svårare än du trodde och blodet stänker ner dina kläder mer och mer för varje gång du hugger, men du tänker inte ge upp. Dina gäster väntar på en rykande färsk stek och du tänker inte göra dem besvikna.

FaceOn Blodspray är en sprayburk innehållande en vätska som ser ut som blodstänk när du sprayar den på kläder eller din kropp. Det här är den perfekta grejen till halloweenutstyrseln. En burk innehåller 47,3 ml.