Facklor

Facklor är oumbärliga komplement till pålar och högafflar om ni ska ut och jaga monster eller vampyrer på Halloween. Det kan också vara smart att packa ned ett par facklor i ryggan om du tänker bege dig ut på skattjakt i djungeln eller planerar att utforska mystiska tempel, pyramider och uråldriga grottor. Likaså om du ska resa tillbaka till medeltiden, besöka en forntida riddarborg, ta dig fram i ett spökslott eller navigera genom underjordiska tunnlar.

Facklor är förträffliga att ha till hands vid strömavbrott och ett måste om du ska delta i ett traditionellt fackeltåg. Att marschera fram med facklor i hand är lika vanligt vid fredliga demonstrationer som på Valborgsmässoafton och Lucia. Facklor är även supermysiga att lysa vägen med vid vinterns slädfärder och för att skingra mörkret kring jul och nyår.

Att sticka ned ett gäng flammande facklor intill trädgårdsgången är ett underbart sätt att välkomna gästerna till bröllopet, medeltidsmaskeraden eller nyårsfesten. De funkar även utmärkt för att skapa en ryslig atmosfär på Halloweenpartyt eller höja romansfaktorn om du vill bjuda älsklingen på en nattlig picknick på stranden.

Oavsett varför du är på jakt efter facklor så hittar du rätt modeller på Partykungen! Vi har både klassiska vaxfacklor med brinntid på upp till en timme och dekorativa, solcellsdrivna LED-facklor som dessutom är vattentäta och lyser i alla väder.
Läs mer
2 träffar