Visa större bild

Fanta Sarsi

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 1696
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 5
selected_index: 0
19 kr
Välj variant:
Visa näringsdeklaration

Produktbeskrivning

Bredda dina horisonter med en Fanta inspirerad av Vietnam! Sarsi är en smak som liknar rootbear, vilket är en arom som minst sagt gjort sig populär de senaste åren. Fanta är inte rädd för att prova nya kombos och smaker, och som vanligt har de skapat en riktigt välsmakande törstsläckare med denna läsk! 

Fanta Sarsi är en läsk med smak av sarsi. Säljs i burk om 33 cl. 

Ingredienser: Kolsyrat vatten, högfruktos majssirap, smaksatt sirap, färgämnen (E150d), surhetsreglerande medel (E330), konserveringsmedel (E211). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen73536 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle