Färgsättare

Visst är det kul att baka och om du har olika färgsättare hemma blir det faktiskt ännu roligare. Här på Partykungen har vi samlat massor av färgstarka och härliga bakprodukter som tar bakningen till en helt ny nivå. Du kan till exempel baka magiska kakor med skimrande glitter på, en häftig regnbågstårta eller cupcakes med härlig frosting i olika färger.

Ta först en titt på våra karamellfärger eller hushållsfärger som det också kallas. De passar perfekt att använda när du vill färga olika degar. Du kanske vill göra en röd tårta till julmiddagen eller en rosa tårta till prinsesskalaset? Allt är möjligt med karamellfärg! Med karamellfärgen kan du också färga marsipan, grädde, smörkräm och frosting. Perfekt när du ska dekorera tårtor, cupcakes eller kakor! Karamellfärgen är flytande och naturligtvis ätbar. Det behövs bara några få droppar för att färga degen, smeten, krämen, grädden eller frostingen. Om du ska baka cupcakes till exempel kan du färga smeten i en färg och sedan matcha frostingen med samma färg. Tänk dig till exempel blåbärsmuffins med blå frosting eller citronmuffins med gul frosting. Du kan också välja olika färger på smeten och på frostingen. Då får du en färgstarkt bakverk som kommer att sticka ut på dessertbuffén eller kaffebrickan. Matcha gärna också med ett vackert strössel eller små fina sockerkulor. Det finns karamellfärger i många olika kulörer men självklart kan du blanda nya färger och skapa precis den nyans du är ute efter.

Förutom hushållsfärg så hittar du även ätbart glitter hos oss på Partykungen. Glittret smakar ingenting men gör bakverken vackrare än någonsin. Blått och rosa glitter passar till exempel perfekt på en tårta eller på cupcakes som ska serveras på en babyshower och med rött glitter kan du dekorera bakverk till glöggminglet och julfesten. Glittret levereras i praktiska kryddkar, enkla att använda och du får perfekt resultat varje gång. Visst du att det också finns pennor med ätbart bläck? Jo, det är sant och det finns här hos Partykungen! Med en ätbar penna kan du måla, teckna och skriva på dina bakverk. Pennorna finns i flera olika färger och passar perfekt att använda på till exempel julkakor eller kakor till ett födelsedagskalas. Skriv en julhälsning eller födelsedagsbarnets namn och ålder. Låt helt enkelt din kreativitet flöda och skapa fantastiska bakverk!

På Partykungen hittar du allt du behöver för att färga tårtor, kakor, cupcakes och andra bakverk. Låt ditt nästa bakverk bli ett riktigt mästerverk. Vi vågar lova att dina gäster kommer att bli mycket imponerade! Här på Partykungen beställer du färgsättare till bakningen enkelt och smidigt online. Vi erbjuder låga priser och snabba leveranser så var redo med recept, bunkar, slevar och ingredienser för snart är det dags att börja baka och dekorera bakverk till perfektion!
Läs mer