vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Teman Presenter Fars Dag Present

Fars dag present

Det vi alla undrat över i hundratals år: Finns den perfekta farsdagpresenten? Svaret är: JA! Det gör den faktiskt, och du hittar den hos oss på Partykungen!

Vi har valt att lägga ned stora resurser på efterforskning för att kunna skapa ett sådant stort lager som bara möjligt så att du skall kunna hitta den perfekta presenten till pappa din på hans dag! Det svåra med fars dag är att alla pappor här i världen tycker så olika, och då fungerar ju inte samma present. Och hur många “världens bästa pappa-muggar” kan man äga egentligen? En räcker! Därför har vi valt att ha ett så stort sortiment som bara möjligt så att du ska kunna hitta mängder av unika fars dag-presenter till just din pappa!

Hos oss på Partykungen hittar du ett stort utbud av produkter, roliga som seriösa, att ge bort till din lilla pappa på fars dag! Under våra år i branschen har vi kunnat skaffa oss mycket erfarenhet av vilka produkter som uppskattas allra högst av pappor där ute i stugorna, och det är just därför vi kunnat optimera denna kategori så pass mycket att vi vågar lova att alla människor i hela norden kan hitta den perfekta farsdagpresenten hos oss!

Gillar din pappa exempelvis drinkar av den lite mer "tunga" sorten, exempelvis whisky och rom? Här hittar du ett stort utbud av snygga kristallglas, whiskyessenser, arombarer, whiskyböcker och whiskyglober!

Är han lite mer lagd åt den typiska pappan som gärna klär sig i osexiga solhattar och alldeles för stora t-shirts på semestern? Här hittar du riktigt snygga tillbehör som kan spä på den looken, exempelvis t-shirt och solhatt med ett suntrip-motiv, ja du vet från Sällskapsresan-filmerna? Den filmen sprudlar ju av typiska utomlandsfarsor!

Din pappa kanske gillar att hänga med polarna och ta en öl eller fyra? Vad tror du om en uppblåsbar och medtagbar loungesoffa i slitstarkt material, ölglas i världens alla former och storlekar, brygg-ditt-eget-öl-kit, roliga öl- och kortspel, minikylskåp, mäktiga pluntor eller pipe sippers för den extrema finsmakaren? Svårt att bestämma sig?

Vi har också en hel del andra prylar så som roliga badhanddukar, tofflor och kläder, men även automatiska klädvikare (99% av alla pappor behöver en), toalettgolf, kostymer i snygga färger och utföranden, skäggrakarkit, choklad, verktyg och såååå mycket mer. Ja, det är i princip omöjligt för att att berätta om alla produkter vi har för farsan!

Välkommen in till oss på Partykungen för att köpa den perfekta farsdagpresenten online! Vi har ett gigantiskt utbud av roliga, skojiga, seriösa och snygga presenter till pappa din på hans dag. Det spelar helt enkelt ingen roll om han är en öl- eller whiskykille, en rolig eller typiskt tråkig pappa eller bara en helt vanlig pappa – vi har den perfekta fars dag-presenten till honom!

Köp presenten till pappa snabbt, billigt och enkelt online! Vi erbjuder marknadens bästa priser tillsammans med oslagbara frakttider.
Läs mer