Visa större bild

Fastlagstunna Förstärkt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 27920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
349 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Det är inte bara barn som kan få den roliga äran att slå katten ur tunnan på Fastlagsfesten. Även många vuxna vill såklart också slå på tunnan! Men då passar inte en liten och klen trätunna som gör sönder superlätt, nej såklart ska det vara lite utmaning över det hela och då passar denna förstärkta trätunna alldeles ypperligt!

Fastlagstunna Förstärkt kommer med extra tjock botten och lock, två extra stålband samt är limmad mellan samtliga brädor. Utrustad med två hål upptill för enkel upphängning. Anpassad från 15 år och uppåt.

Material: Trä.

Mått: 54 cm hög och 30 cm bred.

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen42049 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle