Visa större bild

Fastlagstunna

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 2
selected_index: 0
199 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

"Fastelavn" är en dansk tradition där man “slår katten ur tunnan”. Förr i tiden lär det ha varit en riktig katt i tunnan för man ansåg att de var onda (speciellt svarta katter), men numera fyller man som tur är tunnan med godis istället och låter barnen slå på tunnan tills den går sönder. Det barn som slår sönder den först blir krönt som Kattekonge eller Kattedrottning. Så ska du fira "Fastelavn" på danskt vis är denna tunna helt enkelt ett måste!

Fastlagstunna är en komplett trätunna av träskivor och ett hål på toppen där du enkelt kan stoppa i godis. Det finns även två mindre hål upptill för enkel upphängning med rep.

Finns i tre olika storlekar.

Liten; höjd: 35 cm.

Mellan; höjd: 40 cm, bredd: 28 cm.

Stor; höjd: 54 cm, bredd: 30 cm.


Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen42050 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle