vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Ficklampor

Ficklampor är alltid bra att ha till hands hemma i byrålådan om det blir strömavbrott, men också om du campar ute på vischan, går på vandring i bushen eller planerar att bryta dig in hos Dracula. På Partykungen hittar du både klassiska ficklampor och LED-lampor i miniformat, liksom finurliga kit för att bygga din egen ficklampa. Här finns även batterier och solcellsdrivna powerbanks med integrerade ficklampor, mobilladdare och elektriska tändare i ett – den perfekta multiprylen att ta med på campingturen!

Att kunna dra fram en liten lampa ur fickan är praktiskt i många sammanhang, till exempel om du får motorstopp på en ödslig landsväg mitt i natten eller bara råkar befinna dig i ett mörkt och ensligt beläget spökslott på halloween. En ficklampa är det perfekta vapnet för att skrämma iväg både spöken och vilda djur, och ett måste för att se vad du gör om det inte finns stearinljus, tändstickor eller elektricitet i närheten.

Partykungen har dessutom laddat sortimentet med mängder av annorlunda ficklampor i kul modeller, såsom snopplampor till möhippan, halloweenlampor med läskiga silhuettmotiv och frightlights som tar din maskeradoutfit till nästa nivå. Vi har även geniala LED-paraplyer som gör att du kan promenera under din privata lilla solhimmel även när det spöregnar och är becksvart ute.
Läs mer
3 träffar