fidget-spinner-aluminium-1
fidget-spinner-aluminium-2
fidget-spinner-aluminium-3
fidget-spinner-aluminium-4
fidget-spinner-aluminium-5
fidget-spinner-aluminium-6
fidget-spinner-aluminium-7
fidget-spinner-aluminium-8

Fidget Spinner Aluminium

139,90 kr

Välj variant

Det är inte alls ovanligt att exempelvis klicka på en penna när man pratar inför folk, löser korsord eller väntar på sin tur i kön. Det är vanligare än man tror det är ett tecken på att du lider av en åkomma som heter spinnerlöshet. Helt enkelt avsaknad av en Fidget Spinner.

Det är som sagt ingenting ovanligt, men om du väntar för länge med att åtgärda problemet så kan konsekvenserna bli stora. Din lärare kanske blir irriterad för att du hela tiden pillar på sakerna på bänken, de andra i kön tror att du ska råna banken för att du är så nervös och pennan som du ska skriva i korsordstidningen med går sönder så att du inte kan färdigställa korsordet.
Du ser, hela världens framtid hänger på den här lilla manicken.

Fidget Spinner Aluminium är tillverkad i aluminium ochbestår av en trearmad platt figur med rundade kanter och fyra stycken kullager. Det mittersta kullagret är skyddat med metallcaps så att du får ett bra och stadigt grepp om din Fidget Spinner. Gör tricks, fördriv tiden och håll fingrarna sysselsatta med hjälp av den här supersmarta leksaken.

Fidget spinner metall finns i fem olika färger: blå, rosa, guld, svart och silver. Spinnern levereras i en snygg silverfärgad metallask med skyddande material på insidan och ett fönster så att du alltid kan se din nya spinner, oavsett om den vilar för natten eller ej.

Mått: 72 mm. Vikt: 60,8 g.
Art.nr 37414

Omdömen

4

Frågor & svar

0

Taggar