fidget-spinner-metall-37098-13
fidget-spinner-pro-metal-2
fidget-spinner-metal-5
fidget-spinner-metall-6
fidget-spinner-metall-7
fidget-spinner-metall-8
fidget-spinner-metall-9
fidget-spinner-metall-10
fidget-spinner-metall-11
fidget-spinner-metall-12

Fidget Spinner Metall

99,90 kr

Välj variant

Nu kan du fippla på en helt ny nivå med Fidget Spinner Pro Metal! Ja, du vet den där snurrprylen som även kallas Hand Spinner som snurrar och har sig, och som är den perfekta prylen för dig som bara måste ha nåt att pilla på när du kollar på tv, åker buss, under tråkiga möten på jobbet eller typ när som helst egentligen. Har du rastlösa händer är det en Fidget Spinner som fattas helt enkelt!

Fidget Spinner Metal är tillverkad av aluminium och ger därför en rejälare och mer äkta fipplarkänsla än Fidget Spinners som är gjorda av plast. Dessutom kommer denna variant med två rundade armar, i en lite lyxigare design med blank finish. Armarna har varsin metalltyngd för att de ska kunna snurra länge och jämnt. Vid kanterna på de båda armarna finns ett litet hål så du kan pyssla ihop ditt egna coola Fidget Spinner Metal-halsband eller liknande. Levereras i en fin ask av metall med ett litet fönster.

Mått: ca 7 cm.

Tips: Glöm inte bort att regelbundet skruva isär och blåsa rent kring kullagret om du upplever att den blivit långsammare. 

Fidget Spinner Pro Metal finns i följande färger: Guld, Rosa, Mässing Grå/Silver, Svart och Blå.
Art.nr 37098

Omdömen

8

Frågor & svar

0

Taggar