Till toppen
Visa större bild

Fingergiljotin

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
49 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Känner du också för att hugga av dig ett finger med en giljotin lite då och då? Det är en vanlig känsla som många känner, inklusive oss som skriver just denna produkttext! Denna fingergiljotin kommer hjälpa dig med pranket du tänkt dra på dina arbetskollegor, de kommer skrika av skräck när du hugger av dig fingret!

Fingergiljotin är ett roligt magiinstrument som får alla att tappa hakan. Denna giljotin hugger givetvis inte av dig fingret, men får det att se ut som om du gör det. En klassisk skrivbordsprodukt som skrämmer livet ur alla i närheten! När du släpper bladet ser det ut som om den går igenom ditt finger. 

Mått: 10 cm
Instruktioner för bruk medföljer.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... topi för 6 månader sedan
    Loistava tähän hintaan +++++
    3 av 6 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen48246 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle