Visa större bild

Fladdermusvingar för Barn Svarta

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 7920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 12
selected_index: 0
99 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Ska din son eller dotter till att gå på halloweenfest eller djurmaskerad? Dessa söta vingar funkar att använda till både och! Komplettera dessa vingar med vilka svarta kläder som helst och ditt barn är en fulländad, blodsugande och störtcool fladdermus! De snygga sidenvingarna fästs enkelt på armarna vilket gör att barnet kan sträcka ut dem - precis som en riktig faddermus!

Fladdermusvingar för Barn Svarta inkluderar en uppsättning fladdermusvingar i svart, följsam siden. Vingarna fästs med ett band runt halsen med kardborrefäste samt stretchiga handledsband med öglor för långfingrarna. Kläder och skor ingår ej.

Storlek: One size (barn).

Taggar

OMDÖMEN (11)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Emelie Margareta för 5 år sedan
  Mycket dålig kvalité. Söm sprucken vid leverans. En söm till sprack efter en halvtimmes användning. Passformen var bra för min 5-åring.
  3 av 3 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Petter för 1 år sedan
  Snabb leverans. Smidig hemsida och ett stort utbud. Med tanke på det låga priset hade jag inga förväntningar att kvalitén skulle vara bra. Dottern älskade vingarna och de höll den kvällen hon skulle använda dem. Nu trasiga men har lyckats sy nya sömmar så att den håller igen.
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Marie för 7 månader sedan
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen27754 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle