Visa större bild

Tillbehör

Kundbilder

Flygvärdinna Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 19920
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 3
selected_index: 0
249 kr 499 kr
Välj variant:
Visa storleksguide
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Flygvärdinna Maskeraddräkt inkluderar en marinblå klänning med guldiga knappar framtill, guldränder runt ärmar och ett fastsatt guldfärgat flygemblem i plast på vänster sida. Ingår gör även en
matchande marinblå hatt med gulddetaljer (observera att utseendet på hatten kan variera!). Finns i storlek: Small, Medium och Large.

Taggar

OMDÖMEN (37)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Caroline för 4 år sedan
  Dålig passform. Tog minsta storlek (S) och den va jättestor. Nu ville inte jag ha sexig utan bara bra passform men lustigt att ni beskriver den som "sexig" när den har en passform som en sopsäck :P
  5 av 5 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Petronella för 6 år sedan
  Tyckte att den var stora i storleken, var tvungen att sy in den själv. Trotts att det stod att "hatten" kunde vara olik den på bilden, så trodde jag inte att den skulle vara så olik som den var. Jag fick hem en mössa, som gick ned över öronen... Även den fick jag sy om, så att det någorlunda liknade en hatt till en flygvärdinna!
  3 av 3 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Göran för 6 år sedan
  Armarna var för tajta relativt till midjan som var ganska stor. Den guldfärgade symbolen var påklistrad upp och ner. Hatten var alldeles felproportinerad och inte ens i närheten av hur den var på bilden, verkligen jätteful. Trots detta var jag helt ok nöjd med dräkten då mina förväntningar från början inte var så höga.
  1 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (1)

Frågor & Svar

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.
 • Om jag har storlek 40-42, kommer large att passa?
  Svar: Enligt vår storleksguide för denna dräkt motsvarar Large storlek 38-40, så risken finns att den inte passar om du brukar ha 40-42 på kläder i vanliga fall.
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen11221 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle