Till toppen
Visa större bild

Tillbehör

Folieballong Emoji Wink Eye

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 2320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 108
selected_index: 0
29 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Det kan ibland kännas väldigt pinsamt att flörta med någon man har haft ögonen på ett tag. Hur gör man egentligen? Fungerar dom klassiska raggningsreplikerna eller är dom mer avskräckande än charmiga? Denna ballong gör halva jobbet åt dig! Ingen kommer att kunna gå miste om dina intentioner om du håller i denna under kvällen. Heliumballongen fungerar även utmärkt på en emoji-fest i kombination med alla dess emoji-kompisar!

Folieballong Emoji Wink Eye är en rund och gul ballong som föreställer den välkända flörtande Emojin. Den kan med fördel fyllas med helium och svävar då ogenerat flörtandes över dina gäster under hela kvällen!

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen37680 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle