Till toppen
Visa större bild

Tillbehör

Folieballong Kub Teletubbies

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 5520
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 10
selected_index: 0
69 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Teletubbies är ett mycket omtyckt barnprogram för små barn. Alla älskar de fyra karaktärerna Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa och Po. Här finns de fyra kompisarna på en fyrkantig ballong. Perfekt dekoration till ett barnkalas!

Folieballong Kub Teletubbies är en färgglad folieballong med motiv från barnprogrammet Teletubbies. Ballongen är kubformad med olika motiv på varje sida. Den har en självförslutande ventil och mäter 38 x 38 cm. Ballongen kan fyllas med luft eller helium. Flygtid med helium är upp till sju dagar. Den rymmer lika mycket helium som 2-3 latexballonger á 30 cm. Ballongsnöre ingår inte. Produkten är officiellt licensierad.

Säljs styckvis.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen56394 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle