Till toppen
Visa större bild

Tillbehör

Folieballong Rise Of The TMNT Raphael Airwalker

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 23920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 2
selected_index: 0
299 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

En cool och riktigt stor ballong som föreställer sköldpaddan Raphael från Ninja Turtles! Ballongen blir en häftig dekoration på barnkalaset med superhjältetema. En Ninja Turtle gillar när det händer spännande saker och han vill väldigt gärna vara med på kalaset!

Folieballong Rise Of The TMNT Raphael Airwalker är en folieballong formad som Raphael från TV-serien Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles. Ballongen är 119 x 137 cm stor. Den ska fyllas med helium och flygtiden är upp till fyra dagar. Ballongen kräver lika mycket helium som sex till sju vanliga latexballonger på 25-30 cm. Ballongen är inte uppblåst när den levereras.

Säljs styckvis.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen59806 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle