Hem
Teman Varumärken Teenage Mutant Ninja Turtles

Teenage Mutant Ninja Turtles

Har du inte testat att festa som en muterad sköldpadda med ninja-skills ska du kolla in vad vi kan erbjuda för Teenage Mutant Ninja Turtles-saker. Dessa legendariska filurer har en särskild energi som gör att de platsar på de flesta kalas. Här kan du hitta en Teenage Mutant Ninja Turtles-dräkt men också praktiska prylar för dig som vill arrangera ett party med Teenage Mutant Ninja Turtles-tema.

Muterade ninjasköldpaddor! Vad är det frågan om egentligen? Teenage Mutant Ninja Turtles bygger på serierna och filmerna om Raphael, Donatello, Michelangelo och Leonardo som har det gemensamt att de är tonåringar, mutanter, ninjor och sköldpaddor. Teenage Mutant Ninja Turtles med andra ord. Ninjasköldpaddorna lever i kloakerna i New York där de tränar på Ninjutsu och då och då rycker ut för att bekämpa ondskan i världen.

Hur blev då Teenage Mutant Ninja Turtles så populära? Teenage Mutant Ninja Turtles är ett populärkulturellt fenomen som omsätter stora belopp och ninjasköldpaddorna har fans i olika åldrar över hela världen. Så har det varit sedan 1984 då den första serietidningen om Teenage Mutant Ninja Turtle lanserades. Anledningen till att konceptet blivit så framgångrikt är förmodligen att det finns en komisk poäng i det här med långsamma sköldpaddor som gör snabba ninjamoves. Karaktärerna i serien har också unika personligheter och är ett gäng glada skämtare när de inte är stridslystna. Du hittar massor av inspiration inför ett party med Teenage Mutant Ninja Turtles online. Kanske vill du inspireras av ett visst äventyr eller försöka dekorera som i deras kloak.

Ta på dig en Teenage Mutant Ninja Turtles-dräkt när det är dags för maskerad. Uppkäftiga sköldpaddor med känsla för livets goda brukar gå hem i de flesta sammanhang. En kampsportskunnig mutantsköldpadda är också tillräckligt udda för att passa på halloween, tycker vi. Självklart kan du även använda våra utklädningsplagg under en vanlig hemmakväll eller när det är läge för lite mer avancerade lekar. Saker med Teenage Mutant Ninja Turtles-tema är också suveräna presenter till någon som fastnat för dessa hjältar.

Om du vill bjuda in gäster till att kalasa som ninja-inspirerade sköldpaddor med superkrafter krävs det lite dekor som visar att du har koll på det här ämnet. Ladda upp som ett partyproffs med Teenage Mutant Ninja Turtles-prylar. Vi har allt det du behöver för att få till dekoren men också praktiska engångsartiklar som du kan duka med. Då är det lika lätt att städa efter kalaset som att förbereda det. Den kan nämligen gå ganska vilt till när Teenage Mutant Ninja Turtles kommer i stämning och det är bra att ha det i åtanke när du dukar och dekorerar.

Köp din Teenage Mutant Ninja Turtle-dräkt samt dukar, ballonger och servetter prydda med Teenage Mutant Ninja Turtles-motiv här hos oss på Partykungen. Billigare än såhär blir det inte att bjuda sköldpaddsninjor på partaj. Att köpa saker till Teenage Mutant Ninja Turtles online har aldrig varit enklare!
Läs mer