Till toppen
Startsida > Festartiklar > Ballonger > Folieballonger > Folieballong Stor Stjärna Tiffany
Visa större bild

Tillbehör

Folieballong Stor Stjärna Tiffany

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 40
selected_index: 0
49 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Färgen "Tiffany" är en färg som endast mode- och inredningsmedvetna får använda. Färgen kan man typ kalla mintgrön, men vi avsäger oss allt ansvar och kallar den för Tiffany istället. Denna ballong – som dessutom har en stjärnform – passar utomordentligt bra till alla typer av fester, speciellt till födelsedagsfester!

Folieballong Stor Stjärna Tiffany levereras styckvis och mäter hela 91 cm stor. Folieballongen kommer i färgen Tiffany vilket motsvarar typ mintgrön, dessutom har ballongen en häftig stjärnform. Ballongen kan fyllas med såväl helium som luft och tack vare den självförslutande ventilen håller sig ballongen uppblåst i upp till en vecka.

  • Material: Folie
  • Mått: 91 cm
  • Fyllning: Helium/luft
  • Flygtid: Upp till en vecka

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen52524 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle