Förbrukningsvaror

Saknar du ström till dina leksaker? Eller letar du efter ätbara förbrukningsvaror? Här hittar du mängder av förbrukningsvaror som batterier, tabletter, rengöringsprodukter och världens minsta dammsugare.

Förbrukningsvaror är, precis som namnet antyder, produkter som du ska använda. Dessa saker ska inte gömmas och förvaras långt inne i ett mörkt skåp. Nej, dessa saker är menade att användas för att sedan slängas (återvinnas). Kanske behöver du hitta lämpliga skalpåsar till kräftskivan? We got you! Kanske behöver du kunna dammsuga upp smulor från köksbordet? We got you!

Det finns förbrukningsvaror och så finns det förbrukningsvaror som ej går att leva utan. Som Bakis brustabletter. Släng i två brustabletter i ett glas med vatten och svep innan du äntligen kan däcka på sängen efter en hård utekväll. Svårare än så behöver livet inte vara. Letar du efter förbrukningsvaror inom städ och rengöring? Vi erbjuder mirakelmassan Cyber Clean som gör det möjligt att få bort damm och skräp även i de mest svåråtkomliga platserna, som i tangentbordet.
Läs mer