fox-pinchos-peachy-1
fox-pinchos-peachy-61455-2

Fox Pinchos Peachy

från 

19 kr

1 st

 − art.nr 61455-1
Mer persikoläsk till folket, tänkte säkert Pinchos när dom kokade ihop den här underbara skapelsen! Lika gott som på restaurang, nu hemma i soffan! Smarrigt, sa räven!

Fox Pinchos Peachy är en kolsyrad läskedryck. Levereras i 1-pack om 250 ml. Det började som ett aprilskämt – Pinchos skulle lansera en läskedryck. ”Varför inte?!” sa Foxen och så blev aprilskämtet plötsligt verklighet. Smakerna är baserade på Pinchos populära godisdrinkar Fizzy Bubblizz, Peachy, Soda Pop & Sour Watermelon. Lite för bra för att vara sant, tycker till och med vi. 

Fox Pinchos Peachy är en ekologisk och koffeinfri läsk. Dessutom skippar vi färgämnen och tillsatser. Bra va? Vi vet. Räven är ett listigt och klokt djur som väljer att gå sin egen väg. Färgämnen och konserveringsmedel är bortvalda, Här samsas istället ekologiskt socker, frukt- och bäraromer, citronsyra med vatten och kolsyra. 

  • Volym: 25 cl
  • Säljs styckvis eller i 24-pack 

Ingredienser: Kolsyrat vatten, ekologisk socker från icke EU-jordbruk, surhetsreglerande medel (citronsyra) och naturliga aromer. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Näringsdeklaration

Omdömen

7

Frågor & svar

0

Taggar