Visa större bild

Freddy Greyland Film Mask

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 19920
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 23
selected_index: 0
249 kr 499 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Freddy Freddy Freddy... du är ingen man vill möta på Elm Street mitt i natten inte! Speciellt inte i sovrummet för den delen. Freddy Krueger är för oss skräckfilmsentusiaster en välbekant herre som gärna härjar under halloweentider. Har du sett Freddy smygandes runt knutarna? SPRING!

Freddy Greyland Film Mask är en otroligt realistisk och häftig latexmask från latexkonungen Greyland Film. Masken är obehagligt väldetaljerad med typiska Freddy Krueger-drag och sår i ansiktet. Detta är en av våra absolut bästa latexmasker i har, och som kommer sätta hela grannskapet i skräck! Masken sitter väldigt tight över ditt ansikte och har hål för ögon, näsa och mun så att du ska se klart och tydligt vilka dina nästa offer är. Just denna mask, som med andra masker från Greyland Film håller så pass hög kvalitet att de används vid film- och teaterinspelningar världen över. Masken är så välgjord att den går hand i hand med allt från clowndräkter till dina vardagskläder!

Tips: Känner du att masken sitter åt runt ögon/näsa/mun skär du enkelt större hål med hjälp av en nagelsax eller dylikt.

Fakta om Freddy Greyland Film Mask:
 • Material: Latex
 • Storlek: One Size (vuxenstorlek)
 • Tillverkare: Greyland Film
 • Otroligt realistisk och väldetaljerad
 • Masken är heltäckande, och går ner på halsen
 • Hål för ögon, näsa och mun
 • Allergisk mot latex/gummi? Vi avråder dig från att använda denna mask!

Taggar

OMDÖMEN (1)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Roger för 1 år sedan
  Satt super bra mot ansiktet , skrämmande lik :) Ett mäste att ha
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen48947 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle