vit check SNABBA Leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA Leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA Leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
frystorkat-godis-frukt-kastanjer-97338-4

Frystorkat Godis Frukt Kastanjer

Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

129,90 kr

160 gram

Tillfälligt slut
Utforska det senaste inom frystorkat godis med våra sensationella Syrliga Fruktkastanjer! Dessa små underverk bjuder på en fruktig smakupplevelse som kommer att överraska och förtrolla dina smaklökar.

Våra Syrliga Fruktkastanjer är en explosion av smaker och färger med sina livfulla nyanser och härliga syrlighet. De tar dig med på en resa genom en skog av fruktträd, och varje tugga är som en bit av den fruktiga äventyret.

När du njuter av dessa Syrliga Fruktkastanjer, låter du smaken smälta i munnen och upplever den perfekta balansen mellan sötma och syra. Det är som att ha naturens eget godis i din hand, redo att förgylla din lördagseftermiddag eller vilken dag som helst.

Nettovikt: 160 gram.

Ingredienser: Socker, glukossirap, palmfett; fuktighetsbevarande medel: sorbitolsirap; syra: citronsyra; gelatin; frukt-och plantkoncentrat; safflor, rättika, morot, spirulina, äpple, citron, svarta vinbär; arom; surhetsreglerande medel: natriumvätekarbonat; solrosolja; ytbehandlingsmedel: bivax vitt och gult; klumpförebyggande medel: talk.
Kan innehålla spår av jordnöt, hasselnöt, mandel och andra nötter.
Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. 
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Art.nr 97338-1

Näringsdeklaration

Omdömen

0

Frågor & svar

0

Taggar