funcakes-strossel-lila-smakulor-89376-1
funcakes-strossel-lila-smakulor-89376-2

FunCakes Strössel Lila Småkulor

29 kr
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Välj variant:

Visa näringsdeklaration

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Har du tagit på dig att fixa bakverken till festen men förträngt att det inte alls är din grej? Göm dina misstag under ett täcke av lila strössel! Det kommer garanterat att bli både gott och snyggt. Kanske så snyggt att du får uppdraget att fixa desserten till nästa fest igen!  

FunCakes Strössel Lila Småkulor är ett lila strössel i form av mini-kulor. Perfekt för att dekorera cupcakes, kakor och desserter. Säljs i behållare om 80 gram. 

Ingredienser: socker, stärkelse (vete, majs), glukossirap, färg: E120, E132, vegetabilisk olja (kokos), ytbehandlingsmedel: E901. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.