Till toppen
Visa större bild

Fyll-i-bok Till min pappa

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 11920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
149 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Fyll denna bok med all kärlek du har för din pappa. Komplimanger, saker du lärt dig från honom och era minnen kan skrivas ner för att sedan ges bort som en oerhört omtänksam present. Både rolig att fylla i eftersom man börjar tänka tillbaka på alla goda minnen, och såklart väldigt roligt för din far att få!

Fyll-i-bok Till min pappa är en bok som du själv fyller i. Det finns instruktioner vad du ska skriva om, så som din pappas bästa egenskaper, vad ni lärt er av varandra och era bästa minnen. Den kommer i en enkel design som antingen kan behållas som den är eller så kan du pyssla och pryda omslaget med en mer personlig stil.

  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 50
  • Mått: 15 x 21 cm
  • Hård pärm med dold spiral

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen55710 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle