Visa större bild

Gästbok Tavla Mr & Mrs

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 11
selected_index: 0
199 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Ett lite snyggare och modernare sätt att skaffa ett fint minne från bröllopet är med hjälp av denna tjusiga ram i vit design. Sätt in den bästa selfien ni har av er som par och låt gästerna skriva sina lyckönskningar på ramens glas. Häng sedan upp den på ett synligt ställe hemma och njut av att vara i uppmärksamhetens centrum långt efter er stora dag. Extra snyggt och festligt blir det förstås om ni låter era gäster använda pennor i en rolig färg eller varför inte silver eller guld för en extra glamourös inramning.

Gästbok Tavla Mr & Mrs är en gästbok i form av en vit tavla. Måttet på ramen är 32 x 44 x 2 cm. Tänk på att bara ramen ingår!

Taggar

OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Lise-Lotte för 9 månader sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen54652 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle