Visa större bild

Tillbehör

Ghostbusters Klänning Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 3
selected_index: 0
499 kr
Välj variant:
Visa storleksguide
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Vem ringer du när något läskigt och övernaturligt händer? Ghostbusters såklart! Nuförtiden är det inte det klassiska Ghostbustersgänget som skyndar sig till undsättning utan en ny, tuff grupp bestående av Abby, Erin, Jillian och Patty. Skynda att bli så våghalsig som de är och införskaffa den här snygga Ghostbustersoutfiten till nästa maskerad!

Ghostbusters Klänning Maskeraddräkt inkluderar en klänning, en keps och en ryggsäck. Klänningen är beige och av en kort modell med långa ärmar. På ärmarna sitter breda band tillverkade av svart skinnimitation. På bröstet och ena ärmen sitter Ghostbusterslogotypen. Vid midjan finns en skärphållare med ett svart skärp och 2st ringar som du kan sätta eventuella tillbehör i. Klänningen dras över huvudet och stängs framtill med hjälp av en lång, svart dragkedja. Kepsen matchar klänningen och den har Ghostbusterslogotypen på framsidan. Ryggsäcken är tillverkad av svart skinnimitation. Den är av en enkel, liten modell och har tryckta detaljer i form av knappar och "utrustning" i olika färger. Skor ingår ej. Komplettera gärna med liknande för ett utseende som på bilden.

Finns i storlekarna X-Small, Small, Medium och Large.

Taggar

OMDÖMEN (9)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Frida för 1 år sedan
  Väldigt dålig passform och material för det dyra priset. Hade det varit en dräkt för en billig peng hade man kanske varit beredd på det men när den kostar så mycket så vill man ha lite bättre kvalitet.
  5 av 5 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Nina för 1 år sedan
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 2 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Ghada för 2 år sedan
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen30722 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle