Meny

Gigantiskt Spindelnät till Trädgård

399 kr
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Välj variant:

 • Malin
  för 2 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Jättebra! Gjorde succé hos familjen och grannarna. Dock var "pinnarna" man ska ankra fast spindelnätet i plast, så dom gick sönder ganska fort. Så rekommenderar att man sätter spindelnätet det med tältpinnar eller något liknande. Och vill ni få det extra häftigt så montera upp några spindlar i nätet med.
  4 av 4 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Nina
  för 1 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Alex Zoo-Hörna AB
  för 4 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 2 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Lillen fyller år och ska firas som om det är en kung som har födelsedag. Hens stora idol är Spiderman och självklart kommer festen att besökas av självaste superhjälten himself. Trädgården är förberedd som plats för kalaset med uppdukat långbord och ballonger som följer temat. Men det bästa av allt är nog platsen där födelsedagsbarnet för tid att leka med spindelmannen på riktigt. Ett gigantiskt spindelnät är placera vid husknuten och snart gör hjälten entré precis där.

Gigantiskt Spindelnät till Trädgård är en perfekt dekoration för din bakgård inför spiderman- eller halloweenfesten. Nätet spännes fast med hjälp av medföljande anordning för ändamålet (en krok för takränna samt tre för marken) och kan lämnas där under hela helgen om så önskas.

Mått: 7 x 5,5 m.