Hem
Teman Festteman Girls Night Out

Girls Night Out

Män, karriär, barn och pengar i all ära, men när det är Girls Night Out så får allt annat ta baksätet. För med handen på hjärtat, hur länge sedan var det egentligen sedan du gick ut med dina väninnor och festade som ni brukade göra? Det är enkelt att låta livet komma emellan en själv och ens bästisar, men lika enkelt är det faktiskt att lyfta på luren och samla ihop det gamla gänget till en Girls Night Out. Är det någon som fyller år snart, har du precis fått en löneförhöjning eller vill du bara ut på stan och släppa loss?

På Partykungen har vi samlat allt som du behöver för en lyckad Girls Night Out. Om du ser till att samla ditt galna gäng så ser vi till att ni har det som behövs för att göra er kväll till ett minne för livet! Hos oss hittar du allt ifrån konfetti och vinglas till coola foto-props att ha på er när det är dags för en selfie. Sätt på dig dansskorna och gör dig redo att slå klackarna i taket!

Alla bra kompisgäng behöver en variation av personligheter som klickar tillsammans. Det finns till exempel alltid en som lever för drama och har ständiga killproblem, en som alltid försöker planera allt in i minsta detalj och en som alltid hamnar på galna äventyr! Oavsett vilken typ du är i kompisgänget så behövs det att ni hjälps åt när er Girls Night Out vankas. Vem ansvarar för att ni har tillräckligt med bubbel, vem charmar dörrvakten och vem fixar efterfesten?!

På Partykungen kan du åtminstone se till att alla små detaljer är på plats. Ska ni förfesta hemma hos dig innan ni tar er ut på er Girls Night Out eller har du tagit ansvaret för bästa tjejkompisens möhippa? Pynta för förfesten så att ni kommer i rätt stämning. Vi har till exempel partyglas och färgglad konfetti som passar prima när ni sätter på er favoritlåt och skrålar ikapp. Är ditt partygäng en svensk version av Sex and the City? Då vet du säkerligen vart alla era samtal kommer leda, så varför inte få dina kompisar att garva högt när du presenterar sugrör i snopp- och snipp-form? Vi har allt som du behöver för att ladda upp inför en Girls Night Out så låt både vin och fantasin flöda!

Saker har förändrats sedan ditt tjejgäng gick på högstadiet, det har knappast någon av er missat. Barn, förhållanden, karriär och vardagslunket har en tendens att komma emellan dig och dina vänner, så låt inte gyllene tillfällen passera obemärkt. Om ni har planerat att ha en rejäl Girls Night Out så se till att det blir en minnesvärd kväll tillsammans, slå på stora trumman och beställ alla tillbehör från oss. Möhippa, Girls Night Out eller lugn tjejkväll hemma? Vi levererar allt som behövs för era festligheter och ger dig alltid schyssta priser. Slå slag i saken och börja ringa runt till tjejkompisarna redan nu, det är dags!
Läs mer