Glittertiara Happy New Year

149 kr
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Välj variant:

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Konfetti av renaste guld, fyrverkerier i alla färger du kan tänka dig och en tiara av det mest gnistrande blanka silverglittret. Ja, ikväll är det nyårsafton och du och dina vänner har storslagna planer på firandet. Efter trerättersmiddagen så väntar spel och lek innan själva festen drar igång på riktigt. Framåt midnatt är tanken att ni ska gå upp till husets takterass för att titta på stadens fyrverkerier, samtidigt som ni själva avfyrar konfettikanonerna rakt ut i luften så att grannarna under får se ett regn av gnistrande guld, bländande silver och explosiva färger ifrån fyrverkerierna. Happy new year!

Glittertiara Happy New Year är en tiara av plast med en båge av tre stjärnor och texten Happy New Year. Den här tiaran är silvergrå och dekorerad med silvrigt glitter som ger en gnistrande effekt, precis som snön vid nyårsafton.

One size (vuxna och barn).