glitzygurl-uv-neon-ogonskugga-2
glitzygurl-uv-neon-ogonskugga-1
glitzygurl-uv-neon-ogonskugga-3
glitzygurl-uv-neon-ogonskugga-4

GlitzyGurl UV Neon Ögonskugga

249 kr
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Välj variant:

 • Lovisa
  för 2 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  Fin palett, fina färger. De glittriga är nästan krämiga i konsistensen. Lagom bra pigment som går att bygga upp till fin skuggs
  7 av 7 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Madelene
  för 2 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Poppiga färger, väldigt pigmenterade.
  6 av 6 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Malina
  för 10 månader sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
  Svårt att få det fint och mycket lös inte ens i UV-ljuset. Men ska inte klaga för vi hade en riktigt bra nyår och detta var inblandat
  1 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Observera att produkten kräver UV-ljus för att uppnå full effekt, färgerna kan alltså komma att avvika något i dagsljus.
En palett fylld med glittrigt UV-smink är väl någonting alla drömmer om, tjejer som killar? I detta kompletta kit medföljer en palett fylld av glittrig ögonskugga med UV-effekt - perfekt till festivaler, rave, hemmafester, maskerader och mycket mer. Totalt finner du 24 stycken färger i paletten med tillhörande spegel.

GlitzyGurl UV Neon Ögonskugga levereras styckvis som en palett innehållandes 24 stycken glittriga färger med UV-nyans att använda som ögonskugga eller dylikt. Sminket är giftfritt och fri från parfym och allergener. Själva paletten mäter drygt 14,5 x 21,2 cm stor och på locket finns en spegel. Sminket passar alla hudtoner och hudtyper. Observera också att sminket blir självlysande under UV-lampor.

Observera att produkten kräver UV-ljus för att uppnå full effekt, färgerna kan alltså komma att avvika något i dagsljus.

Säljs som ett komplett set med palett innehållandes spegel och 24 giftfria glitterfärger med UV-effekt.