gor-din-egen-proseccokalender-2
gor-din-egen-proseccokalender-3
gor-din-egen-proseccokalender-4
gor-din-egen-proseccokalender-5
gor-din-egen-proseccokalender-6

Gör Din Egen Proseccokalender

199,90 kr

Dina föräldrar vill att du äter choklad och gröna marmeladkulor i jul, men det enda du vill göra är att dricka Prosecco! Ge därför bort denna genialiska julkalender till dig själv och skyll på att du "måste" dricka upp dem, iochmed att det är en present? Proseccokalendern är ett måste till julen och den blir även en finfin present till din proseccotokige väninna.

Gör Din Egen Proseccokalender är en kartong (julkalender) med ett roligt och juligt motiv du fyller med små proseccoflaskor. Kartongen (adventskalendern) är enkel att montera ihop från hopvikt läge och när detta är gjort, då är det bara proseccon som fattas. Överraska kompisen, pojk- eller flickvännen, mamma eller mormor med en riktigt rolig och nytänkande julkalender. Proseccon får du dessvärre stå för själv!

Proseccokalendern är tillverkad i wellpapp och rymmer totalt 24 stycken flaskor upp till 25 cm höga (standard 33cl glasflaskor brukar vara ca 22 cm höga). Du fyller din proseccokalender innan du stänger locket. Proseccokalendern är busenkel att montera och kräver varken tejp eller sax. Monteringsanvisning på engelska medföljer på kartongen och finns att ladda ner här.

  • Material: Wellpapp
  • Mått: 45 x 30 x 25 cm
  • Fack för 24 flaskor (upp till 50 cl)
  • Observera att kalendern levereras utan innehåll
  • Enkel montering (ingen tejp eller dylikt krävs)
  • Observera att endast små Prosecco-flaskor passar kalendern (ej vanlig size)
Art.nr 67941-1

Omdömen

11

Frågor & svar

0

Taggar