Hem
Festartiklar Kort Grattiskort & Födelsedagskort

Grattiskort & Födelsedagskort

Det finns alltid saker att fira, vi på Partykungen vill uppmärksamma ALLT! Du kanske tycker att någon verkligen är värd ett lycka till kort, ett födelsedagskort, eller så kanske det är dags för din bästa kompis att gifta sig? Då är det ju såklart ett bröllopskort du måste slå till på!

Skicka ett grattiskort och uppmärksamma en vän eller släkting på den stora dagen! Det behöver faktiskt inte vara krångligare än så! Ett kort kostar inte mycket, det är enkelt för dig att skicka iväg och födelsedagsbarnet kommer att känna sig både uppvaktad och firad.

Vi erbjuder vi en mängd olika grattiskort, roliga animerade kort, eller varför inte ett rörligt kort? Här kommer du att hitta ett kort som passar mottagaren perfekt. Det finns moderna och stilrena födelsedagskort, eller mer romantiska bröllopskort, eller festliga kort med färgglada motiv för den blivande 50-åringen. Här hittar du även inbjudningskort till kalas där du enkelt fyller i information om kalaset. Vem är bjuden? När är kalaset? Var är kalaset? Och har kalaset ett speciellt tema? Till en del kort medföljer kuvert men all sådan information får du när du klickar på respektive kort.

Skicka ett födelsedagskort och uppmärksamma en vän eller släkting på den stora dagen! Det behöver faktiskt inte vara krångligare än så! Ett kort kostar inte mycket, det är enkelt för dig att skicka iväg och födelsedagsbarnet kommer att känna sig både uppvaktad och firad. Välkommen att handla ett födelsedagskort för barn eller vuxna, passa gärna på att klicka hem flera kort när du ändå är igång. Det är alltid bra att ha några extra grattiskort hemma för alla tillfällen!
Läs mer