greksandaler-klassiska-svart-1

Greksandaler Klassiska Svart

99 kr
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Välj variant:

 • Annabelle
  för 6 månader sedan
  Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona Grå krona
  Bunden var rimelig flad og ville nemt være slidt, de var alt for store (måske fordi det var til mænd, hvilket er for dårligt) og snorende var meget løse (selv til en mand)
  1 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Dra på dig ett par riktigt schyssta greksandaler när du vill skapa en oemotståndlig medelhavskänsla. På Toga-festen är de en stor favorit där de fulländar din outfit på bästa sätt. Den grekiska mytologin, maten och kulturen har någonting alldeles speciellt som kan vara svårt att sätta ord på. Kanske får du inte alla filosofiska svar med ett par sandaler, men sätt dig för all del under ett olivträd och fundera en stund!

Greksandaler Klassiska Svart säljs i par och erbjuds endast i one size herr. De snöras fast runt vaderna och är tillverkade i polyuretan och polyester.

 • Storlek: One size.
 • Färg: Svart.
 • Material: Polyuretan och polyester.