Visa större bild

Tillbehör

Grimas Flintmössa

(8 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 3
selected_index: 0
199 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Skapa en ruskigt verklighetstrogen flint med hjälp av Grimas flintmössa! Mössan är av hög kvalitet och följer du instruktionerna noga får du ett riktigt snyggt resultat. Passar perfekt för dig som gärna lägger extra tid framför spegeln för att uppnå den rätta looken.

Grimas Flintmössa är en tunn, elastisk och följsam flintmössa av hög kvalitet. Mössan fungerar såväl på kort som på långt hår. Besök Grimas hemsida för utförliga instruktioner: www.grimas.nl. Följ dem noggrant för ett snyggt resultat. Mössan är avsedd för engångsbruk.

Taggar

OMDÖMEN (8)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Dania för 1 år sedan
  Används till en att ta bort långt hår och öron på skådespelaren till vår studentfilm. Limmade med prosaide hudlim. Liten storlek som funkar bra till små huvuden, men kan sträckas ut väldigt bra till större huvuden. Tillräckligt mycket material för att klippa till. Lagom genomskinlig.
  2 av 2 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Rosina för 2 år sedan
  Hade varit bra med barnstorlek men den passade utmärkt till att förvandla min lilla kille till Voldemort och färgen satt kvar och fick det väldigt bra!
  1 av 2 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen34210 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle