Visa större bild

Grytlapp Hjärtan

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3120
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
39 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

En grytlapp blir en fin inredningsdetalj i köket om du hänger upp den på en krok bredvid spisen, men den är ju också väldigt praktisk att ha nära till hands när du lagar mat eller bakar. Den här fina grytlappen i rött passar speciellt bra att ta fram när det är jul men den kan så klart användas året om.

Grytlapp Hjärtan är en röd, vit och svart grytlapp med hemtrevligt mönster med bland annat hjärtan, knappar och prickar. Grytlappen är tillverkad av polyester och den är ca 20 x 20 cm stor.

Säljs styckvis.

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen68895 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle