Hem
Maskerad Masker Gubb- & Tantmasker

Gubbmasker & Tantmasker

Nu har vi samlat alla masker som föreställer gamla gubbar och tanter i en och samma kategori!

Ibland vill man bara inte vara som alla andra och klä ut sig till någon trött zombie eller till ett spöke. Ibland vill man vara lite "annat" och kanske klä ut sig till en... gammal tant? Nu kan du klä ut dig till ditt rynkiga jag på ett nafs. Här kan du som tjej klä ut dig till ditt äldre jag med scarf och slitigt grått hår. Även du som kille kan göra dig femtio år äldre!

Hos oss på Partykungen hittar du ett stort utbud av masker som får dig att se ut som ditt äldre jag. Vi har både läskigt verkliga, fula, roliga och galna masker i form av gamla gubbar och tanter som ger dig respekt ute på stan. Våra masker håller en väldigt hög kvalitet vilket gör att du kan bära dem under hela maskeradfesten eller hela filminspelningen utan att behöva ta av sig masken för att den kliar. Våra masker är oftast tillverkade i latex, så är du allergisk eller bara lite känslig mot materialet tycker vi inte att du skall bära masken under en längre tid!

Köp dina gubb- och tantmasker online på Partykungen! Vi har ett stort utbud, snabba frakter och till oslagbara priser. Välkommen in!
Läs mer
3 träffar