guldkedja-med-gitarr-77492-2
guldkedja-med-gitarr-77492-3

Guldkedja med Gitarr

99 kr
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Välj variant:

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Vi drar ingen vals när vi säger att denna läckra guldkedja är något av det snyggaste du kan bära runt din hals. Utsmyckad med en gyllene gitarr är den rena drömmen för alla rock'n'roll-fans! Perfekt till Elvis-outfiten på musikmaskeraden, 50-talsfesten, Vegas-trippen eller rockabilly-partyt.

Guldkedja med Gitarr har en cool och annorlunda design med snurrade sektioner i olika längder som är sammanlänkade med ringar. Ingen gammal vanlig kedja här inte! Det guldglänsande hänget är fäst i kedjan med en extra tjock ring och utformat som en halvakustisk elgitarr med mängder av realistiska detaljer – till och med stämskruvarna finns med! Kombinera det glammiga gitarrsmycket med en Elvis-peruk, uppknäppt skjorta och en guldglittrig kavaj – och Kungen är tillbaka!

  • Material: Metall
  • Mått: 9 x 3 cm