Visa större bild

Guldkrona i Papp

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 1520
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 123
selected_index: 0
19 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Har du drömt om att bli utnämnd till Bäst klädd eller Roligast på festen någon gång? Om du ska anordna en fest kan det vara roligt att överraska gästerna med sådana tävlingar och då kan den här guldkronan av papp komma väl till hands. Vinnaren får då äran att ha den på huvudet under resten av tillställningen.

Guldkrona i Papp är en papperskrona som exempelvis kan användas på en maskerad eller om man vill ge en rolig utmärkelse till en som har vunnit första pris i en tävling. Vinnaren blir då utmärkt som tävlingens ”Kung” eller ”Drottning”.

Material: Papp
Säljes styckvis
Färg: Guld

Taggar

OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Harald för 1 år sedan
    Gullkrone i papp var vel nærmest gullkrone i papir. Det var ingen ting å feste gullkrona i. Hvis man satte den på hodet så ville den falle av ved den minste bevegelse. Den var kanskje beregnet til barn? Det sto det vel ikke så mye om det? Jeg måtte selv ettermontere strikk slik at voksne kunne han den på hodet. Litt av en jobb for å få gjort det skikkelig.
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen46055 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle