Till toppen
Visa större bild

Guldmedalj Världen Bästa Mamma

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3120
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
39 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Fira mamma på mors dag eller på hennes födelsedag! Alla mammor förtjänar att få uppskattning och hyllas och firas. Egentligen borde man fira alla mammor varje dag men det viktigaste är att du gör det lite då och då i alla fall. Med den här tjusiga medaljen visar du att du har världens bästa mamma! Hon kommer att bli så glad!

Guldmedalj Världen Bästa Mamma är en guldfärgad medalj tillverkad i metall. På medaljen står det "Världens bästa mamma" runt en lagerkrans. Medaljen hänger i ett blått och gult band i polyester.

Säljs styckvis.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Veronica för 4 månader sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen61263 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle