Visa större bild

Halloweenblod på Tub

(22 omdömen)
first_saleprice.value: 720
first_price.value: 2320
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
9 kr 29 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Vad har Dracula, blodtörstiga gastar, skräckfilmsslaktare och diverse dödsprinsessor gemensamt? De har alla väldigt ofta blod rinnandes ur mungiporna eller stänkt över hela kläderna förstås! Ladda upp med en tub av detta verklighetstrogna, trögt flytande blod till halloweenfesten! Det blodröda sminket tillför garanterat en extra skräckinjagande touch till vilken outfit som helst! Superlätt att applicera och ta bort är det också!

Halloweenblod på Tub är en plasttub innehållandes sminkblod som är avsedd för kroppen. Blodet har en verklighetstrogen färg och konsistens som rinnande blod och kan med fördel användas som halloweensmink. Blodet tvättas enkelt bort med varmt vatten och sminkborttagning.

Volym: 26ml.

Taggar

OMDÖMEN (22)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Ida för 4 år sedan
  Blodet torkade bra då det blev en realistisk effekt på den :)
  8 av 8 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Annica för 4 år sedan
  Kan inte ge något ärligt betyg på denna då jag fick på händerna först som jag ville tvätta bort. Svårt att få bort med varmt vatten och tvål för man blev rosa flamig fast jag körde tre tvättar. Vågade inte prova i ansiktet men det såg verklighetstroligt ut.
  4 av 4 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen28265 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle